Proiecte Case

De la vis la realitate!

Cu noi, drumul de la dorința de a avea o casă cu grădină și până la a vă muta efectiv în ea devine ușor și sigur!

Având o experiență de peste 10 ani în construcții civile, comerciale și industriale, vă oferim consultanță și suport pentru a materializa visul dumneavoastră de a ridica o casă.

Firma noastră este împărțită în mai multe divizii. Acest site este dedicat diviziei de construcții case, fapt pentru care el este util doar celor care doresc să ridice o casă. Pentru alte tipuri de construcții, vă invităm să ne contactați

Proiecte Case

Răsfoiți prin catalogul nostru unde veți găsi peste 10.000 de modele de case de vis!

Proiecte Case

Estimare Cost

Configurați casa la care visați și vedeți în timp real la ce costuri se ridică.

Calculator Preț

Portofoliu Lucrări

Vedeți cum lucrăm prin intermediul unor studii de caz care acoperă șantiere noastre.

Portofoliu

Informații Utile

Aflați cât costă, cât durează și multe altele despre construcții de case.

Informații Utile

Firmă construcții case București

Căutați constructor?

Dacă aveți deja proiectul și căutați o firmă serioasă care să vă construiască locuința, noi putem fi soluția dumneavoastră!

Vă rugăm trimiteți proiectul la adresa de e-mail de mai jos și vom reveni cu o ofertă în cel mult 48 de ore.

Solicitare ofertă construcție casă

oferte@casebinefacute.ro

Firmă Construcții Case

Cum vă putem ajuta

Serviciile Noastre

Firma noastră vă oferă servicii complete care vă vor călăuzi de la momentul la care ați luat decizia de a construi o casă până la momentul în care vă veți muta efectiv în aceasta!

Consultanță Construcție Casă

Consultanță

La biroul nostru veți găsi experți care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii privind amplasamentul casei, mărimea ei și materialele folosite.

Proiectare Case

Concept și Proiectare

Proiectarea este realizată de către arhitecții noștri și se face în strânsă colaborare cu dumneavoastră, încercând să incorporăm fiecare cerință.

Obținere Avize Construcție Casă

Obținere Autorizație

Colegii noștri se vor ocupa de obținerea avizelor și a autorizației de construire, astfel dumneavoastră nu va trebui să pierdeți timpul cu birocrația.

Organizare Șantier Construcție Casă

Organizarea de Șantier

Toate sarcinile de organizare a șantierului (cazare muncitori, transport, utilaje, comandă materiale, paza, siguranța muncii etc). vor fi administrate de noi.

Construcție Case la Roșu

Construcția ”la Roșu”

Utilajele, materialele și manopera pentru construcția structurii de rezistență revin în sarcina noastră, dumneavoastră doar inspectați șantierul.

Construcție Case la Gri

Construcția ”la Gri”

Dumneavoastră alegeți, ferestrele, instalațiile, învelitoarea și altele în bugetul stabilit, noi le achiziționăm și tot noi ne ocupăm de montaj.

Construcție Case la Cheie

Construcția ”la Cheie”

Tot încadrându-ne într-un buget veți alege materialele folosite la finisaje (gresie, faianță, parchet, uși interioare etc), montajul fiind în sarcina noastră.

Garanție Construcție Casă

Livrare și Garanție

Consultanții noștri se vor ocupa de livrarea casei în mod oficial, astfel activând garanția tripartită (constructor, diriginte de șantier, primărie).

Case Bine Făcute Păreri Clienți

Testimoniale

Ce Spun Clienții Noștri

Experți în construcții!

Cei de la Case Bine Făcute sunt adevărați experți! M-au ajutat să adaptez casa pe care am ales-o astfel încât să se încadreze în bugetul meu. Recomand! - Laura N., București, 2016

Vedeți Construcția

Rapizi și profesioniști

Am construit cu cei de la Case Bine Făcute o casă la gri și părerea mea e că sunt cei mai profesioniști constructori de pe piață datorită metodelor de lucru foarte calculate. - Cristian C., Corbeanca, 2015

Vedeți Construcția

Seriozitate maximă

Deși au efectuat lucrări suplimentare pentru față de ceea ce am semnat în contract, cei de la CBF le-au executat fără niciun cost în plus pentru mine, doar pentru a respecta contractul. - Geroge S., București, 2017

Vedeți Construcția

Un constructor bun, pentru un client pretențios

Am colaborat cu CBF pentru construcția unei case la roșu. Deși eu am fost un client pretențios, având grijă ca toate lucrările să fie respectate, ei nu au protestat și mi-au explicat de fiecare dată când am avut nelămuriri. - Alexandru P., Berceni, 2016

Vedeți Construcția

Uneori puțin grăbiți dar foarte serioși

Am construit o casă în Deta cu CBF și deși s-au grăbit la semnarea contractului omițând niște costuri care ulterior chiar au apărut, ei nu au solicitat bani în plus, onorând contractul chiar dacă au ieșit în pierdere. - Petronela B., Deta (TM), 2017

Vedeți Construcția

Răbdare, atenție și respect față de client

Deși i-am ”dus cu vorba” aproape un an din cauza băncilor care nu îmi aprobau creditul, cei de la CBF au avut răbdare cu mine și m-au ajutat de fiecare dată când mă duceam să aplic până când, în cele din urmă, o bancă mi-a aprobat creditul și mi-am ridicat casa mult visată. - Cornelia L., Balotești, 2017

Vedeți Construcția

Profesioniști cum rar mai găsești

CBF mi-au construit o casă în Sămurcași iar totul a decurs mult peste așteptările mele, de la partea de consultanță (când s-au ocupat de avize) și până la construcția în sine, totul a mers ca pe roate, fără întârzieri și fără bâlbe. Au respectat contractul la perfecțiune, cât am semnat, atât am plătit. -Bogdan S., Sămurcași (DB), 2017

Vedeți Construcția

Puține neînțelegeri, dar un rezultat bun

Am construit cu ei o casă mică în Berceni. Ne-au ajutat cu refacerea proiectului inițial, gratuit dar ulterior au fost mici neînțelegeri privind unele materiale folosite. Într-un final, am aplanat toate conflictele și rezultatul final a fost peste așteptări. -Daniela T., Berceni, 2017

Vedeți Construcția

Seriozitate și profesionalism

Deși când am semnat cu ei nu prezentau foarte multă încredere, cei de la CBF au făcut o treabă foarte bună! Am construit la Timișoara, ceea ce a încărcat considerabil costul lucrării. Totuși nu am plătit nimic în plus față de ceea ce am semnat în contract și totul a decurs perfect. Recomand din toată inima! -Daniel N., Timișoara, 2016

Vedeți Construcția

Oameni de încredere

De la prima întâlnire știam că pot avea încredere în ei datorită atenției pe care mi-au oferit-o. M-au ajutat să proiectez și să construiesc o casă pe care apoi mi-au ridicat-o fără întârzieri sau ”probleme neașteptate”. Sunt profesioniști desăvârșiți. -Cosmin C., Corbeanca, 2017

Vedeți Construcția

Portofoliu

Studii de Caz

Vedeți cum lucrăm prin intermediul studiilor noastre de caz care prezintă în detaliu o parte din șantierele noastre. Acestea vă pot pune în contact cu beneficiarii lucrărilor.

Avantaje Firma Construcții Case

Statistici

CBF în Cifre

Pentru perioada 2015-2017

Echipe construcții case

Echipe

5

Echipe de muncitori specializați

Case construite

Șantiere

35

Case construite sau în construcție

Proiecte case făcute

Proiectare

40

Proiecte de case realizate

Contract construcții case

Consultanță

88

Contracte de construcție semnate

Întrebări Frecvente

Mai jos veți găsi răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări. Pentru a vedea răspunsul, faceți click pe întrebare.

Cât costă construcția unei case?

Preț construcție casă 2017

Construcția unei case costă aproximativ 65.000€ la gata, 54.000€ la gri sau 29.000€ la roșu. Aceste prețuri sunt calculate pentru o casă cu mansardă, de 160mp.

Costuri construcție casă

Cât costă proiectul unei case?

Pret proiect casa 2017

Proiectarea unei case costă aproximativ 2500€ pentru proiectul complet, la o casă cu mansardă, de 160mp. Dacă alegeți să construiți cu noi, proiectarea se va face gratuit.

Costuri proiectare casă

Cât durează construcția unei case?

Durata constructie casa

Dacă nu apar probleme de finanțare, construcția unei case durează aproximativ 6 luni. Acestă estimare este valabilă doar pentru construcție, nu și pașii premergători.

Durată construcție casă

Ce acte sunt necesare pentru a construi o casă?

Acte necesare constructie casa 2017

Pentru a demara construcția aveți nevoie mai întâi de Certificatul de Urbanism, apoi de avize și, în cele din urmă de Autorizația de Construire.

Acte necesare construcție casă

Ce etape trebuie să urmez pentru a ridica o casă?

Etape constructie casa

În primul rând, va trebui să achiziționați terenul cu toate actele aferente, apoi să obțineți autorizația de construire, să proiectați casa și ulterior să alegeți un constructor.

Etape construcție casă

Care casă este mai ieftină: parter, cu mansardă sau cu etaj?

Pret constructie casa mansarda sau etaj

Casele de tip Parter sunt cele mai scumpe (pe metru pătrat); casele cu mansardă sunt mai ieftine însă pierdeți aproximativ 20mp (scară și holuri); casele cu etaj sunt cele mai scumpe.

Preț construcție casă

Încălzire în pardoseală sau încălzire tradițională (calorifere)?

Incalzire in pardoseala

Atunci când construiți o casă de la zero, este mult mai bine să puneți încălzire prin pardoseală, aceasta oferind un nivel sporit de confort, la costuri de operare mai reduse și costuri de instalare foarte puțin mai mari.

Incalzire prin pardoseala

Aveți echipe disponibile pentru a construi cât mai repede?

Echipe meseriasi constructii case preturi

Echipele noastre sunt separate pe tipul de lucrare efectuat. Avem o echipă care face partea de rezistență, alta care face acoperișul etc.. Astfel, munca lor este eficientizată la maxim, ei finalizând repede lucrările de care răspund fără a compromite în vreun fel calitatea. În aceste condiții, avem tot timpul disponibilitate pentru a începe repede construcție.

Echipe de meseriasi constructii preturi

Garanția de bună execuție: cum se acordă?

Garantie buna constructie

Garanția de bună execuție se acordă în momentul semnării procesului verbal de recepție al casei. Aceasta este girată de noi (firma de construcții), dirigintele de șantier, proiectantul și autoritatea locală care face recepția casei. Ea este stipulată în contractul care se semnează înainte de începerea lucrărilor.

Garantie buna executie

Consultanță construcție casă

Vă putem ajuta?

Avize constructie casa

Pentru orice alte întrebări sau pentru consultanță gratuită, vă invităm să stabiliți o întâlnire cu un consultant din partea firmei noastre, la biroul nostru din București.

Cea mai buna firma de constructii din Bucuresti

De ce noi?

Avantaje Competitive

Ce ne diferențiază de alte firme de construcții

Ne recomandă atât experiența în domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele cu noi. Oricând vă putem oferi exemple de construcții realizate și vă putem pune în legătură cu proprietarii lor.

Depozit de Materiale

Materialele vin de la depozitul nostru cu discount garantat

Birou în București

Veți ști mereu unde să ne găsiți dacă aveți vreo problemă

Proiect Gratuit

Construind cu noi economisiți din start minim 2000€

Construcții prin Credit

Putem construi prin orice fel de credit imobiliar inclusiv Prima Casă

Partenerii Case Bine Facute

Partenerii noștri

Furnizorii cu care avem convenții și parteneriate de lungă durată.

Wienerberger

Ytong

Ceresit

Holcim

Aluplast

Schneider Electric

Rehau

Nest

Dedeman

Carpatcement

Wetterbest

Bilka

Contact Firmă de Construcții București

Contactați-ne!

Date de Contact

Folosiți informațiile de mai jos pentru a ne contacta.

Numar telefon firma constructii Bucuresti

031 109 7226

Adresa mail firma constructii Bucuresti

contact@casebinefacute.ro

Skype firma constructii Bucuresti

casebinefacute

Adresa firma constructii Bucuresti

Birouri: Str. Turda, Nr. 98

Sector 1, București

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Indicații

Depozit firma constructii Bucuresti

Depozit: Str. Principală (DJ101B), Nr. 10

Snagov, Ilfov