Constructii si proiecte case Apartamente Noi Bucuresti

Casele din lemn - case pe model american

Case din lemn ieftine

Casele din lemn au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Chiar dacă acestea sunt un model importat din SUA, ele se bucură de un uriaș succes în rândul celor care vor o casă eficientă dar ieftină.

Compania noastră nu realizează direct case din lemn însă lucrăm cu un partener care face astfel de lucrări la un nivel superior de calitate cu un preț foarte convenabil.

Prețul unei case din lemn este de 500€/mp la cheie, toate taxele incluse.

Acest preț este valabil pentru zona Ilfov - Prahova - Dâmbovița. Pentru orice altă zonă, contactați-ne pentru a vă da un preț cât mai corect.

Citiți mai jos ce include prețul și care sunt condițiile pentru a construi o astfel de casă:

Ce include prețul unei case din lemn la cheie:

În paragrafele de mai jos vom detalia ce lucrări și materiale include prețul unei case din lemn:

Fundație casa din lemn

Fundație

Fundația este inclusă în prețul afișat pe site și aceasta este de tip standard (ca la orice casă). Constă în săpătură, izolație pardoseală cu polistiren, umplutură cu pietriș sau pământ, placă armată ușor (plasă de Buzău).

Structură de rezistență case de lemn

Structură de rezistență

Structura de rezistență este realizată din ecarisaj din brad ignifugat de grosime variabilă.

Pereti casa din lemn

Pereți exteriori și interiori

Pereții exteriori sunt izolați cu polistiren expandat de 8cm grosime și cu un strat de vată minerală de 10cm. Apoi sunt închiși cu plăci de OSB.

Pereții interiori sunt izolați doar cu vată minerală de 10cm și închiși cu plăci din gips-carton de 12.5mm speciale pentru destinația camerei (verzi pentru băi).

Geamuri si usa casa din lemn

Tâmplărie și ușă principală

Tâmplăria exterioară este de tip PVC, în 4 camere, albă și include geamuri Low-E. Ușa de acces este metalică sau din PVC și are ca buget maxim 700 Lei. La interior se vor folosi uși celulare în limita a 300 Lei fiecare.

Acoperis casa din lemn

Acoperiș

Acoperișul include planșeu peste ultimul nivel izolat cu vată minerală de 10cm, șarpantă din lemn de construcții, astereală, vată anti-condens cu șipci despărțitoare și învelitoare de 0.4mm grosime. Sageacul este din lemn de rășinoase și este vopsit la culoarea acoperișului sau la orice culoare dorită de beneficiar.

Incalzire casa din lemn

Încălzire în pardoseală

Casele din lemn beneficiază de sistem de încălzire în pardoseală. Prețul afișat include atât centrala, cât și distribuția agentului termic (sistem de încălzire în pardoseală și distribuitoare pe fiecare nivel).

Instalatii case din lemn

Instalații

Instalația electrică include totul mai puțin corpurile de iluminat. Spre deosebire de casele din cărămidă, include și aparatajul electric.

Instalația sanitară se face până la punctul de conectare cu sursa de apă și evacuarea (inclusiv conectare). Casele din lemn au incluse în preț și obiectele sanitare în următoarele limite: cabină de duș 500 Lei, grup chiuvetă 300 Lei, grup WC 300 Lei.

Finisaje interioare casa din lemn

Finisaje interioare

Pereții vor fi zugrăviți cu vopsea decorativă albă. Baia va fi placată până la 1.5m înălțime, în camere se va monta parchet cu plintă. Bugetul maxim pentru gresie, faianță și parchet este de 30Lei/mp de fiecare.

Finisaje exterioare case din lemn

Finisaje exterioare

La exterior casa va fi zugrăvită cu vopsea decorativă de culoare albă.

Preturi case din lemn

Ce nu include prețul:

Bucătăria nu va fi utilată.

Terenul trebuie să fie curățat și nivelat atunci când trebuie să demarăm construcția.

Suprafața minimă pentru care se pot construi astfel de case este de 60mp.

Oferta constructie casa din lemn

Solicitați o ofertă de preț

Pentru a solicita o ofertă de construcție, vă rugăm trimiteți un e-mail pe adresa de mai jos. Aceasta va fi direcționat automat către partenerul nostru care vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Solicitare preturi case din lemn mici

[email protected]

Includeți în solicitarea dumneavoastră următoarele informații:

  • Imagini cu un model de casă care v-a plăcut sau măcar o schiță. Puteți alege un model din catalogul nostru făcând click pe butonul de mai jos;
  • Localitatea unde doriți să construiți;
  • Bugetul maxim în care doriți să vă încadrați.

Părerea dumneavoastră contează!

Ajutați-ne să îmbunătățim site-ul completând formularul de mai jos!

Dacă doriți să fiți notificat după ce efectuăm modificarea, vă rugăm să ne lăsați adresa de e-mail.