Antrepriză generală

Domenii de
expertiză

Nu ne lăudăm că le știm pe ”toate” pentru că, în construcții, nimeni nu poate fi expert în ”toate”. În realitate, există specialiști mult mai bine pregătiți decât noi în fiecare element ce compune construcția unei case. De la proiectanți la instalatori și ”faianțari”, noi adunăm acești specialiști și îi punem în slujba dumneavoastră. 

Consultanță
89%
Proiectare
80%
Autorizare
94%
Construcție
90%
Antrepriză generală

Suntem alături de dumneavoastră în fiecare etapă a construcției!

Proiectare și autorizare

De la bun început ne asigurăm că așteptările dumneavoastră sunt adaptate la realitatea juridică și financiară, oferindu-vă soluții realiste încă din faza de proiectare.

Organizare șantier

Înainte de începerea șantierului, vor trebui asigurate condițiile optime de desfășurare a lucrărilor. De la electricitate, la apă curentă și căi de acces, toate trebuie să se alinieze înainte de a demara construcția.

Derulare șantier

Nu există șantier fără probleme neprevăzute. Fie că e vorba de vreme rea sau de neseriozitatea furnizorilor, fără prezența experților noștri pe teren, lucrarea s-ar putea prelungi la nesfărșit.

Protecția muncii

Cât timp șantierul este pe terenul dumneavoastră, răspundeți pentru sănătatea muncitorilor. Noi vă scutim de această responsabilitate asigurând toate măsurile de protecție a muncii solicitate de lege.

Managementul achizițiilor

Livrarea la timp a materialelor de construcții poate face diferența dintre o lucrare livrată anul acesta și una livrată anul viitor. De aceea, fiecare șantier este atent planificat împreună cu furnizorii pentru a se asigura un flux constant de materiale.

Echipamente specializate

Ultilajele și uneltele necesare șantierului vor trebui asigurate în avans pentru ca ele să fie disponibile atunci când sunt necesare pe șantier. De aceea, contractăm toate echipamentele necesare încă din faza de organizare șantier.

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web