Căutați inspirație?
Răsfoiți catalogul nostru care cuprinde peste 1000 de modele de case!​

img about Proiecte case

Broșură de prezentare a serviciului de proiectare case

Haideți să ne cunoaștem!

Vă invităm la noi la birou pentru o sesiune de consultanță gratuită, în care vă vom răspunde la orice întrebări legate de proiectul dumneavoastră.

proiecte case2 Proiecte case
single1 Proiecte case
construction document management Proiecte case
Servicii complete

Consultanță, proiectare, autorizare

Lucrând cu noi, beneficiați de toată gama de servicii necesare pentru ca ceea ce aveți astăzi, o idee sau un vis, să devină cât mai curând realitate. Vă vom pune la dispoziție toate cunoștințele noastre în domeniul arhitecturii și construcției astfel încât proiectul rezultat să fie un echilibru optim între așteptări și posibilitățile reale.

Odată ce atingem acest echilibru, vă vom scuti de toate sarcinile administrative și birocratice pe care le presupune obținerea unei autorizații de construire.

Rezistență și arhitectură

Atât direct, cât și prin partenerii noștri, avem resursele necesare pentru a vă livra proiectul complet, inclusiv partea de rezistență care presupune studii geotehnice și calcule structurale de rezistență.

Autorizare

Procesul de autorizare este adesea mai laborios decât cel de proiectare deoarece implică navigarea unui lung lanț de obstacole birocratice și, fără o bună cunoaștere a legislației, poate crea întârzieri majore.

Avantajele colaborării cu noi

Nu suntem singura firmă de construcții care oferă această gamă de servicii dar cu siguranță suntem una dintre cele mai recomandate. Zilnic interacționăm cu câte 2-3 clienți pe care îi ajutăm să aleagă soluția optimă pentru construcția dumnealor. Majoritatea pleacă de la noi doar cu informații, fără să ne contracteze. Cu toate acestea, de la toți primim ulterior recomandări, ceea ce ne ajută să avem un flux constant de lucru. Vă prezentăm mai jos câteve motive pentru care să lucrați cu noi:

Str. Turda Nr. 98
București 011321

Alexandru

0745 844 973

Proiectare

Construcții

Copyright © 2023 CASE BINE FACUTE SRL

Website realizat de CELSO Web