casa 2 Case pasive

Doriți o ofertă pentru o casă pasivă?

Consultanță gratuită

Contactați-ne și vă vom ghida gratuit prin procesul de construție a unei case pasive.

case pasive2 Case pasive
case pasive1 Case pasive
shutterstock 1124842088 960x640 1 Case pasive

Ce este o casă pasivă?

O casă pasivă reprezintă un tip de construcție atât de bine izolată și etanșă încât necesită o cantitate minimă de energie pentru a fi încălzită și răcită. Aceste case sunt proiectate pentru a maximiza utilizarea energiei solare pasive și a izolației termice pentru a menține o temperatură ambientală confortabilă fără a necesita efort suplimentar din partea sistemelor de încălzire sau de climatizare.

Pe termen lung, o casă pasivă poate ajuta o familie să economisească considerabil pe facturile de utilități. De asemenea, costurile de întreținere sunt reduse, deoarece toate componentele sunt atent selecționate și proiectate pentru a dura mult timp. Cu toate acestea, investiția inițială într-o astfel de casă poate fi mai mare decât în cazul unei locuințe obișnuite. Cu toate acestea, costurile mai mici privind facturile de utilități și întreținerea pot compensa în cele din urmă acest cost suplimentar și pot aduce beneficii economice pe termen lung.

Economii pe termen lung

Datorită gradului foarte crescut de izolație termică, acest tip de cosntrucție ”se plătește singură” în câțiva ani datorită eliminării aproape complet a costurilor cu încălzirea.

Confort deosebit de sporit

Confortul unei case pasive este imposibil de rivalizat de către o construcție tradițională datorită sistemelor inteligente și izolației care mențin temperatura constantă.

Principalele avantaje ale caselor pasive

Casele pasive sunt eficiente energetic, economisesc costuri, oferă confort și aer de calitate, sunt durabile, sustenabile și oferă izolare fonică, aducând valoare în plus.

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web