casa 2 Construcții case

Doriți o ofertă de preț pentru construcția casei dumneavoastră

Haideți să ne cunoaștem!

Dacă aveți întrebări sau doar dacă vreți să vizitați șantiere în lucru sau case finalizate, vă invităm să ne contactați.

constructii case1 Construcții case
constructii case3 Construcții case
constructii case2 Construcții case

Șantier de la A la Z

Construcția unei case este un proces mult mai complex decât în consideră o parte dintre beneficiari. Înainte de a ajunge să facem prima săpătură la fundație, există o serie de proceduri ce asigură o bună desfășurare a șantierului, proceduri care aparent sunt doar detalii dar care fac diferența dintre un șantier finalizat cu succes și o tragedie.

Înainte de a începe construcția, realizăm organizarea de șantier care presupune asigurarea facilităților de bază (electricitate, apă și acces) precum și asigurarea tuturor contractelor pentru materiale și echipamente necesare. Nu în ultimul rând, asigurăm cazarea, mesele și toate măsurile de siguranță pentru muncitori. Prin această etapă ne asigurăm că procesul de construcție se va desfășura fără probleme, respectând calendarul inițial.

Pe toată durata construcției, echipele noastre supervizează subcontractorii și se asigură că toate lucrările sunt executate corespunzător, noi fiind cei care răspundem pentru calitatea acestora.

La finalizarea șantierului, tot noi ne ocupăm de documentația necesară pentru intabularea imobilului și pentru finalizarea procedurilor cu banca.

 

Antrepriză generală

Lucrăm cu experți din diferite domenii contractați în antrepriză. Echipa noastră se ocupă în special de sarcinile administrative, contractare, supervizare și achiziții.

Garanția seriozității

Contractul de construcție se face cu firma noastră astfel încât noi oferim toate garanțiile aferente lucrării și tot noi remediem eventualele probleme.

De ce să vă construiți casa cu noi

În primul rând, avem sute de referințe de la clienți care au lucrat cu noi atât pe partea de construcție, cât și pe alte servicii adiacente. Apoi, e de ajuns să ajungem la o discuție ca să vă dovedim că suntem experți adevărați și că merităm toată încrederea.

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web