Construim case încă din anii 2000

Am început de jos, de la poziția de ucenic și am progresat treptat până când am ajuns să conduc una dintre cele mai cunoscute firme de construcții din România. Mai jos vă prezint povestea mea…

1995
finisaje

Primul contact cu construcțiile

În anii `90 am avut primul contact cu domeniul antreprizei, când conduceam o echipă de vânzări specializată în finisaje și, prin intermediul clienților mei, înțelegeam domeniul. Vizitând șantiere și interacționând atât cu beneficiarii, cât și cu meseriașii, vedeam ce contează pentru ei și veneam mereu cu soluții.

2000
meseria

Prima meserie în construcții

În vara lui 2000 am plecat în Franța, unde o rudă m-a invitat să fac parte din echipa lor de specialiști în finisaje ca ajutor pentru procurarea materialelor. Cât am învățat limba franceză, am lucrat alături de ei și am început să înțeleg mult mai bine provocările cu care se confruntă un meseriaș.

2012
turism

Am încercat să mă reprofilez

După mai bine de 10 ani de lucrat în construcții în Franța, atât ca meseriaș, cât și ca antreprenor, m-am întors în România cu intenția de a investi în domeniul care m-a atras dintotdeauna, turismul. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am dorit și, timp de 2 ani am încercat fără succes să demarez o agenție de turism. Într-un final am abandonat ideea și am revenit la construcții însă am ales să rămân în țară.

2015
cbf1

Am lansat CaseBineFacute.ro

După ce am lucrat 3 ani în mod ”clasic”, găsind lucrări prin intermediul site-urilor de anunțuri, am hotărât să abordez problema marketing-ului într-un mod complet diferit de ceea ce exista atunci în România. Mi-am făcut un website de tip portal, dedicat celor care voiau să construiască o casă. Scopul meu a fost să informez și să ajut iar, dacă utilizatorii consideră că merit, să primesc cereri de oferte pentru construcții.

2017
crestere

Succes neașteptat

CaseBineFacute a devenit rapid cel mai utilizat website din domeniu, fiind și singurul atât de bogat în detalii, proiecte și multe alte informații utile. La sfârșitul lui 2017 aveam în mod constant 50.000 de vizite lunar și peste 100 de solicitări de ofertă. Erau atât de multe solicitări încât am fost nevoie să angajez doi asistenți doar pentru a putea răspunde la cereri fără întârziere.

2023
cbf2

Actualizare a platformei

În 2023, la 5 ani de la 8 ani de la lansarea site-ului, am hotărât să facem o serie largă de îmbunătățiri atât la interfața grafică, dar mai ales la conținutul site-ului, care era destul de învechit. De asemenea, tot în această actualizare am introdus funcții bazate pe AI precum asistentul virtual și conținutul dinamic.

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web