Caracteristici Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 64
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT507

Descriere Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 64mp și o suprafață construită de 81mp este proiectată pentru un regim de înălțime P (parter). Dispune de două dormitoare confortabile, unul având 13,4mp și celălalt 11,0mp, ideale pentru o familie mică sau medie. Există o singură baie spațioasă de 5,3mp care servește nevoile locatarilor.

Zona de zi include un living generos împreună cu zona de dining, totalizând 20,3mp, oferind astfel suficient spațiu pentru relaxare și socializare. Bucătăria este separată și are o suprafața utila de 8,2mp. În plus, existența unui vestibul de 4,5mp asigură o tranziție plăcută între exterior și interiorul casei.

Casa mai dispune și de o cameră tehnică practică cu o suprafața de 5,8mp. Aceasta poate fi folosit pentru depozitarea diverselor echipamente sau ca spațiu auxiliar. Holul casei msoară 2,1mp și facilitează accesul între camerele locuinței.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 19m lungime și 16m lățime, ceea ce înseamnă că ar fi ideal pe un teren cu o suprafaţă totală minimă recomandată de aproximativ 360mp. Acest lucru asigură spaţiu suficient atât pentru construcţia casei cât şi pentru amenajarea exterioară.

În ceea ce privește învelitoarea casei, înalţimea totală a construcţiei este de 5,71m. Configuraţia acoperişului nu este specificată în detaliile furnizate. Totuși, dimensiunea şi stilul acoperişului vor influenţa aspectul estetic al casei precum şi funcţionalitatea acesteia sub aspectul izolaţiei şi al drenajului apei pluviale.

Teren recomandat pentru Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 360mp sau 19 metri lungime și 16 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 4,5 m² | Cameră tehnică 5,8 m² | Bucătărie 8,2 m² | Living room și dining 20,3 m² | Hol 2,1 m² | Dormitor 13,4 m² | Dormitor 11,0 m² | Baie 5,3 m²
Plan parter Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 64 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web