Caracteristici Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 65
  mp utili
 • 3
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT463

Descriere Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Această casă cu un design compact și eficient are o suprafață utilă de 65mp, fiind ideală pentru o familie mică sau medie. Suprafața construită totalizează 78mp, iar regimul de înălțime este de tip P (parter). Cu trei dormitoare confortabile, casa oferă spațiu privat pentru fiecare membru al familiei. Deși nu include o zonă dedicată pentru dining sau o cămară, spațiul este optimizat pentru a asigura funcționalitatea.

Livingul casei, care integrează și bucătăria într-un spațiu deschis de 22,2mp, devine punctul central al vieții de zi cu zi. Acesta este suficient de încăpător pentru a găzdui activități comune precum relaxarea sau luarea meselor. Casa dispune de o singură baie, cu o suprafața generoasă de 6mp, asigurând necesitatile sanitare ale locatarilor.

Dormitoarele sunt proiectate astfel încât să maximizeze spațiul disponibil. Primul dormitor măsoară 10,1mp și poate servi drept camera principală. Celelalte două dormitoare sunt aproape egale ca mărime - 9,9mp și respectiv 9,3mp - ideale pentru copii sau ca birouri.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 16m lungime și 20m lățime, totalizând aproximativ 260mp. Aceste dimensiuni asigură spațiul necesar atât pentru construcția casei cât și pentru un mic spațiu verde în jur. În ceea ce privește acoperișul casei și suprafața acestuia nu sunt specificate detalii în informațiile primite.

În final, casa atinge o înaltime maximǎ de 5,43m care se încadrează armonios în peisajul suburban sau rural. Configuraţia camerelor include un vestibul util de 2m² la intrare şi un hol central de 5,5m² care distribuie accesul către toate încǎperile casei. Aceastǎ configuraţie asigurǎ un flux eficient şi privat între zonele comune şi cele private ale locuinţei.

Teren recomandat pentru Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Minim 260mp sau 16 metri lungime și 20 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

ParterVestibul 2,0 m² | Hol 5,5 m² | Baie 6,0 m² | Living room și bucătărie open-space 22,2 m² | Dormitor 10,1 m² | Dormitor 9,9 m² | Dormitor 9,3 m²
Plan parter Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 65 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web