Caracteristici Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 73
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT321

Descriere Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Această casă prezintă o suprafață utilă generoasă de 73mp, optim distribuită pentru confort maxim. Cu o suprafață construită de 87mp, aceasta este proiectată pe un singur nivel (regim de înălțime P), ideal pentru familiile care preferă accesibilitatea unei case fără etaje. Include două dormitoare spațioase, fiecare fiind concepute să ofere intimitate și liniște.

Existența unei singure băi de 5,9m² asigură funcționalitatea necesarităților zilnice ale unei familii, în timp ce zona dedicată diningului este integrată armonios în living room-ul generos de 21m². Acest spațiu deschis favorizează interacțiunea și activitățile comune. Deși nu dispune de o cămară separată, bucătăria de 9,9m² este proiectată eficient pentru a stoca toate necesitățile culinare.

Pentru a se potrivi perfect pe terenul dumneavoastră, recomandăm un lot cu dimensiuni minime de 20m lungime și 17m lățime, având astfel nevoie de un teren cu o suprafața total recomandată de aproximativ 400mp. Aceasta asigurarea spațiului adecvat atât pentru construcţie cât şi pentru amenajarea exterioară.

Cu o înalţime total a casei de 6,06m, profilul său nu dominante peisajul urban sau rural. Configuraţia camerelor este gândit să maximizeze utilizarea spaţiului: vestibulul principal msoară 2,7m² şi oferă acces direct în holul central de 6,5m² care facilitează circulaţia între încăperi.

În continuare se află bucătăria practică şi living room-ul combinat cu zona de dining care ocupă împreună 21,5m² - locul perfect pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii. Dormitorul principal are o suprafaţă confortabilă de 12,9m² iar cel secundar puţin mai mic cu 11,9m².

Suplimentar există o cameră tehnică utilitară cu dimensiunea de 3,7m² esenţial pentru depozitarea echipamentelor casnice şi a sistemelor tehnice ale locuinţei. Fiecare zonǎ a fost proiectatǎ cu atenţie la detalii pentru a satisface nevoile cotidiene ale rezidenţilor.

Teren recomandat pentru Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 400mp sau 20 metri lungime și 17 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 2,7 m² | Hol 6,5 m² | Bucătărie 9,9 m² | Living room și dining 21,5 m² | Baie 5,9 m² | Vestibul 1,8 m² | Dormitor 12,9 m² | Dormitor 11,9 m² | Cameră tehnică 3,7 m²
Plan parter Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 73 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web