Caracteristici Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 73
  mp utili
 • 3
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT453

Descriere Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 73mp și o suprafață construită de 87mp este proiectată pentru un regim de înălțime P (parter). Dispune de trei dormitoare confortabile și o singură baie, optimizând spațiul disponibil. Livingul generos are 26mp, oferind un spațiu deschis împreună cu bucătăria, dar nu include o zonă dedicată pentru dining sau o cămară.

Pentru aceast model de casă se recomandă un teren cu suprafața minimă de 400mp. Dimensiunile terenului ar trebui să fie cel puțin 20m lungime și 18m lățime pentru a se potrivi confortabil construcția și a lăsa spațiu pentru grădină sau alte amenajari exterioare. Cu o înaltimea totala a casei de 5,72m, aceasta se integrează bine în peisaje rezidențiale.

Configuraţia interna este bine gândită pentru eficienţa spaţiului. Vestibulul de 4,6m² oferă un spaţiu primitor la intrare. Camerelor tehnice i s-a alocat 2,4m², suficient pentru utilitati. Holul central are 7,2m² și distribuie accesul către toate încaperile casei.

Zona de zi cuprinde living room-ul combinat cu bucătăria într-un spaţiu deschis de 26,9m², ideal pentru activităţi comune şi socializare. Dormitorul principal mǎsoarǎ 10,2m² și oferǎ intimitate şi confort. Celelalte douǎ dormitoare au dimensiuni adecvate: unul cu 9,7m² și altul cu 9,2m².

Baia este proiectată pe o suprafaţă de 5,8m² și include toate facilitǎţile necesare unei familii. În ciuda lipsei unei camere separate pentru dining sau a unei cămare, casa este funcţionalǎ şi bine proporţionată în raport cu nevoile locative contemporane.

Teren recomandat pentru Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Minim 400mp sau 20 metri lungime și 18 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

ParterVestibul 4,6 m² | Cameră tehnică 2,4 m² | Hol 7,2 m² | Living room și bucătărie open-space 26,9 m² | Dormitor 9,2 m² | Baie 5,8 m² | Dormitor 10,2 m² | Dormitor 9,7 m²
Plan parter Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 73 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web