Caracteristici Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 83
  mp utili
 • 3
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT243

Descriere Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Această casă cu un design eficient dispune de o suprafață utilă de 83mp și o suprafață construită de 102mp, fiind ideală pentru o familie. Cu un regim de înălțime de parter (P), locuința oferă trei dormitoare confortabile și o baie spațioasă. Deși nu include o zonă dedicată pentru dining sau o cămară, livingul generos de 30mp, integrat cu bucătăria, creează un spațiu deschis pentru activități comune.

Recomandarea pentru mărimea terenului este de 260mp, cu dimensiuni minime necesare de 16m lungime și 23m lățime. Aceasta asigură suficient spațiu în jurul casei pentru intimitate și amenajarea grădinii. În ceea ce privește înalțimea totală a casei, aceasta atinge 5,86m, oferind proporții plăcute estetic.

Configurația internă a casei este bine gândită pentru a maximiza spațiul disponibil. Vestibulul de 3,3m² întâmpină vizitatorii și face trecerea către holul central de 9,1m² care distribuie accesul către toate încaperile. Living room-ul combinat cu bucătăria msoară 30,6m² și reprezintă inima casei.

Dormitoarele sunt proiectate să ofere intimitate și confort. Primul dormitor are o suprafață de 11,1m², al doilea dispune de puţin mai mult spaţiu cu 11,3m² iar al treilea este aproape similar ca mărime având 10,7m². Baia principală are o suprafaţă generoasă de 7,3m².

În plus faţă de spaţiile destinate odihnei şi activităţilor zilnice se află şi o cameră tehnică, esenţială pentru sistemul termic şi depozitarea echipamentelor necesare întreţinerii locuinţei având dimensiunea practică de 6,0m². Această cameră adaugă valoare funcţionalităii generale a casei.

Teren recomandat pentru Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Minim 260mp sau 16 metri lungime și 23 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

ParterVestibul 3,3 m² | Hol 9,1 m² | Living room și bucătărie open-space 30,6 m² | Dormitor 11,1 m² | Baie 7,3 m² | Dormitor 11,3 m² | Dormitor 10,7 m² | Cameră tehnică 6,0 m²
Plan parter Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 83 mp utili, 3 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web