Caracteristici Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 84
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT439

Descriere Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Această casă cu un design compact are o suprafață utilă de 84mp și o suprafață construită de 127mp, fiind ideală pentru familii mici sau cupluri. Cu un regim de înălțime de P (parter), locuința oferă spații bine proporționate pentru confortul zilnic.

Dispune de două dormitoare, cu suprafețe de 9,1mp și respectiv 9,6mp, asigurând intimitate și confort. Baia are o dimensiune generoasă de 5,7mp, suficient pentru necesitățile unei familii.

Zona de living și dining este deschisă și spațioasă, măsurând împreună 20,7mp. Acest spațiu este perfect pentru relaxare și petrecerea timpului în familie sau cu prietenii.

Bucătăria este funcțional proiectată pe o suprafața de 9,9mp. Deși casa nu include o cămară separată, bucătăria oferă suficient spațiu pentru depozitarea necesarului zilnic.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 16m lungime și 19m lăţime, totalizând aproximativ 260mp. Aceste dimensiuni asigură că locuinţa se va încadra confortabil pe parcela aleasǎ.

Cu o înalţime totalǎ a casei de 6,97m, profilul construcţiei este echilibrat şi armonizează bine cu mediul înconjurǎtor. Suprafaţa acoperişului nu este specificată în datele furnizate.

La intrarea în casǎ te întâmpinǎ un vestibul practic de 2,1m² care oferǎ acces la toate zonele casei. Holul central mǎsoarǎ 5,1m² şi distribuie fluxul cǎtre camerele adiacente eficient.

Teren recomandat pentru Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 260mp sau 16 metri lungime și 19 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 2,1 m² | Dormitor 9,1 m² | Baie 5,7 m² | Hol 5,1 m² | Living room și dining 20,7 m² | Dormitor 9,6 m² | Bucătărie 9,9 m²
Plan parter Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 84 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web