Caracteristici Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 91
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT518

Descriere Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 91 metri pătrați și o suprafață construită de 109 metri pătrați este proiectată pentru un regim de înălțime P (parter). Dispune de două dormitoare confortabile, unul având 16,6 metri pătrați și celălalt 12,1 metri pătrați, oferind spațiu suficient pentru odihnă și intimitate.

Unitatea locativă include o singură baie cu o suprafața de 5,5 metri pătrați, care este proiectată să fie funcțională și eficient organizată. Zona de dining este integrată într-un spațios living room care măsoară 32,4 metri pătrați, creând astfel un mediu deschis și primitor pentru mesele în familie sau divertisment.

Bucataria casei are o suprafaţa de 9,2 metri pătrați, oferind suficient spaţiu pentru prepararea confortabil a meselor. Deși nu exista o camerǎ separatǎ pentru camara alimente, bucǎtǎria este proiectatǎ să fie eficientǎ şi practicǎ.

Existenţa unei camere tehnice cu dimensiunea de 4 metri pǎtraţi asigurǎ spaţiu dedicat pentru sistemele casei şi depozitare. Aceasta adaugǎ funcţionalitate fărǎ a sacrifica stilul sau confortul locuinţei.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu o suprafață minimă de 360 metri pătrati. Lungimea minimă necesară a terenului este de 19m iar lătimea minimă trebuie să fie cel puţin de 20m pentru a se potrivi confortabil.

Cu o înalțime totală a casei de 6,75m, aceasta se încadrează armonios în peisajul urban sau rural. Configurația camerelor include un vestibul practic de 6,1m² și un hol central de 5,2m² care facilitează accesul la toate încaperile.

Teren recomandat pentru Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 360mp sau 19 metri lungime și 20 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 6,1 m² | Hol 5,2 m² | Living room și dining 32,4 m² | Bucătărie 9,2 m² | Cameră tehnică 4,0 m² | Dormitor 16,6 m² | Dormitor 12,1 m² | Baie 5,5 m²
Plan parter Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 91 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web