Caracteristici Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 93
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT400

Descriere Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aceast model de casă prezintă o suprafață utilă confortabilă de 93mp, ideal pentru o familie mică sau medie. Suprafața construită totalizează 112mp, oferind spațiu suplimentar pentru circulație și pereți. Cu un regim de înălțime de P (parter), casa este accesibilă și practică.

Dispune de două dormitoare, fiecare cu dimensiuni generoase, unul având 14,7mp iar celălalt 14,3mp. O singură baie servește nevoile locatarilor, optimizând spațiul disponibil. Casa nu include o zonă dedicată pentru dining sau o cămară.

Zona de living este spațioasă, mărind confortul locuinței cu cei 29,7mp ai săi. Acest spațiu deschis adaugă un sentiment de aerisire și libertate casei. Pentru funcționalitatea casei este inclus și un spațiu tehnic de 3,8mp.

Pentru a se potrivi pe terenuri urbane sau suburbane, dimensiunile recomandate ale terenului sunt de 440mp. Lungimea minim necesară a terenului este de 21m iar lățimea minim necesară este de 18m, asigurând suficient spațiu pentru grădină și acces.

În ceea ce privește înaltimea casei, aceasta atinge 6,23m - proporționată elegant față de suprafața ocupată la sol. Configuraţia camerelor include un vestibul practic de 4,3m² și un hol central amplu de 10,1m² care facilitează accesul în toate încaperile.

Bucataria are o suprafaţa decenta de 10,3m² care permite amenajarea ergonomic a mobilierului şi electrocasnicelor necesare unei familii moderne. Spaţiile sunt proiectate astfel încât să ofere confort şi funcţionalitate rezidenţilor.

Suprafaţa acoperişului casei nu este specificată în detaliile iniţiale furnizate; aceasta va depinde adesea de stilul arhitectural şi poate varia conform preferinţelor proprietarilor sau cerinţelor locale.

Teren recomandat pentru Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 440mp sau 21 metri lungime și 18 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 4,3 m² | Hol 10,1 m² | Bucătărie 10,3 m² | Living room 29,7 m² | Dormitor 14,7 m² | Baie 1 Dormitor 14,3 m² | Cameră tehnică 3,8 m²
Plan parter Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 93 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web