Caracteristici Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

 • 1
  nivel
 • 59
  mp utili
 • 2
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT081

Descriere Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 59 mp și o suprafață construită de 71 mp este proiectată pe un singur nivel, având un regim de înălțime de tip P (parter). Dispune de două dormitoare confortabile, unul mărind 10,2 mp și celălalt 7,9 mp, oferind spațiu suficient pentru o familie mică sau pentru un cuplu.

Cu o baie de 4,6 mp care servește nevoile locatarilor, această locuință este eficient compartimentată. Livingul generos cu bucătărie open-space ocupă o suprafața de 29,4 mp, creând un mediu deschis pentru activități comune și socializare.

Casa nu include o zonă dedicată pentru dining și nici o cămară, maximizând astfel spațiul disponibil pentru zonele esențiale. Configurația internă este completată de două vestibule (2,0 mp și respectiv 1,6 mp) și un hol central (3,4 mp), asigurând circulația eficient între încaperi.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 18m lungime și 19m lățime. Astfel se asigurăm că structura se încadrează confortabil pe un teren cu suprafața total recomandată de cel puțin 320mp.

Acoperișul casei are o suprafața egal cu cea utila a casei - 59mp. În ceea ce privește înaltimea total a construcţiei, aceasta atinge 4,15 metri. Design-ul exterior al acoperişului va fi în armonie cu stilul arhitectural al casei.

În concluzie, acest model este ideal pentru cei care caută o casut compact dar bine organizat pe un singur nivel. Cu toate facilitatile necesare unei vieţi moderne şi confortabile încapsulate într-un design eficient şi practic.

Teren recomandat pentru Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Minim 320mp sau 18 metri lungime și 19 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Planimetrie Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

ParterVestibul 2,0 m² | Hol 3,4 m² | Living room și bucătărie open-space 29,4 m² | Dormitor 10,2 m² | Dormitor 7,9 m² | Vestibul 1,6 m² | Baie 4,6 m²
Plan parter Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 59 mp utili, 2 dormitoare, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web