image 46 Construcția casei în regie proprie
Durată lectură: 2 minute

Construirea unei case în regie proprie poate părea la prima vedere o modalitate de a economisi resurse financiare, însă, pe termen lung, poate aduce costuri suplimentare semnificative, atât materiale, cât și emoționale. Această abordare presupune că proprietarul este constructorul său, coordonând fiecare aspect al procesului de construcție.

Unul dintre principalele riscuri este reprezentat de necesitatea de a respecta toate normele de siguranță în muncă. În calitate de angajator, proprietarul este responsabil pentru siguranța muncitorilor pe șantier, iar nerespectarea reglementărilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) poate conduce la amenzi substanțiale sau, mai rău, la accidente de muncă. Am întâlnit cazuri în care amenda primită pentru nerespectarea normelor de securitate a fost mai mare decât economia realizată prin munca în regim propriu.

image 43 Construcția casei în regie proprie

De asemenea, colaborarea cu meseriași neatestați poate genera întârzieri și probleme de calitate. Îmi amintesc de un client care a ales să lucreze cu un zidar recomandat de un vecin; după ce a primit un avans, acesta nu a mai revenit pe șantier, lăsând lucrarea neterminată.

Mai mult, angajarea unor lucrători ieftini, adesea neexperimentați, poate duce la greșeli costisitoare. De exemplu, fundația casei este esențială pentru integritatea întregii structuri, iar erorile aici pot necesita reparații scumpe sau chiar reconstrucția. Conform CaseBineFacute, o casă construită necorespunzător poate avea nevoie de rectificări ce pot depăși valoarea lucrării inițiale.

image 45 Construcția casei în regie proprie

Lucrând cu o firmă specializată, cum este CaseBineFacute, beneficiați de expertiza și experiența noastră vastă în domeniu, reducându-vă expunerea la riscuri și erori costisitoare. Noi garantăm respectarea normelor de securitate în muncă și livrarea lucrărilor la standardele cele mai înalte de calitate, având recenzii pozitive de la peste 200 de clienți care atestă seriozitatea și profesionalismul echipei noastre.

Pentru mai multe detalii și sfaturi personalizate, vă invit să vizitați biroul CaseBineFacute din București, unde vă vom oferi consultanță gratuită și vă vom îndruma spre cea mai bună decizie pentru construirea casei dumneavoastră.

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web