Caracteristici Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 35
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT114

Descriere Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă compactă are o suprafață utilă de 35mp și o suprafață construită de 42mp, fiind ideală pentru un cuplu sau o persoană singură. Cu un regim de înălțime de parter (P), casa dispune de un dormitor confortabil de 8,3mp și o baie funcțională de 3mp. Deși nu include o zonă dedicată pentru dining sau o cămară, livingul generos de 19mp integrează și spațiul pentru bucătărie, totalizând 19,8mp.

Pentru a se încadra armonios, terenul recomandat pentru construcția acestei case trebuie să aibă cel puțin 230mp. Dimensiunile minime ale terenului sunt stabilite la 15m lungime și 14m lățime, asigurând spațiu suficient pentru amenajarea curții și a grădinii. Acoperișul casei acoperă o suprafața de aproximativ 56mp și contribuie la profilul estetic al construcției.

Cu o înaltime totala a casei de 4,93m, aceasta se integrează ușor în peisajele rezidențiale fără să domine vizual. Interiorul este bine organizat: holul de intrare de 4mp oferă acces la toate încaperile, iar dormitorul asigură intimitatea necesară. Baia este situată convenabil lângă dormitor pentru ușurința accesului.

Un element distinctiv al acestei case este ogród zimowy (grǎdina iarna), care adaugǎ un plus de spaţiu şi luminǎ naturalǎ cu cei 25,7m² ai săi. Aceastǎ zonǎ poate servi ca un sanctuar verde sau ca un spaţiu suplimentar pentru relaxare şi recreere pe tot parcursul anului.

Teren recomandat pentru Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 230mp sau 15 metri lungime și 14 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

ParterLiving room și bucătărie open-space 19,8 m² | Hol 4,0 m² | Baie 3,0 m² | Dormitor 8,3 m² | Seră 25,7 m²
Plan parter Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 35 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare