Caracteristici Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 38
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT028

Descriere Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă compactă oferă o suprafață utilă de 38 mp și o suprafață construită de 46 mp, fiind ideală pentru cei care caută un spațiu confortabil și eficient. Cu un regim de înălțime de P (parter), această locuință este perfect adaptată pentru viața la nivelul solului, fără a necesita scările obositoare ale etajelor superioare.

Locuința include un dormitor confortabil de 8,3 mp, asigurând intimitate și liniște pentru odihnă. Baia de 5,2 mp este proiectată să fie funcțională și practică. Deși nu există o cămară dedicată, spațiul este optimizat pentru a rămâne aerisit și organizat.

Zona de dining integrată în bucătaria de 9,5 mp creează un mediu deschis și primitor pentru mesele în familie sau cu prietenii. Livingul adiacent are o suprafața generoasă de 10,4 mp, suficient pentru a găzdui activitati relaxante sau sociale.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 13m lungime și 15m lățime, totalizând aproximativ 170 mp. Aceste dimensiuni asigur că locuința se va încadra confortabil pe parcela aleasă.

Acoperișul casei are o suprafața impresionant de 102 mp, protejând structura locuinței și contribuind la estetica generala. În plus, înaltimea totala a casei este de 5,27 m, conferindu-i un profil elegant fărâ a fi prea impunatoare.

În concluzie, acest model oferă un echilibru între funcţionalitate şi design compact. Cu o configuraţie bine gândită a camerelor şi o utilizare inteligentă a spaţiului disponibil, casa este ideală pentru cei care caută confort şi simplitate într-un pachet accesibil şi uşor de întreţinut.

Teren recomandat pentru Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 170mp sau 13 metri lungime și 15 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

ParterVestibul 2,3 m² | Hol 2,7 m² | Bucătărie și dining 9,5 m² | Living room 10,4 m² | Baie 5,2 m² | Dormitor 8,3 m²
Plan parter Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 38 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare