Caracteristici Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 37
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT407

Descriere Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă compactă are o suprafață utilă de 37 metri pătrați și o suprafață construită de 44 metri pătrați, fiind ideală pentru cei care caută un spațiu de locuit eficient și confortabil. Cu un regim de înălțime de parter (P), această locuință este proiectată pentru a maximiza spațiul disponibil. Dispune de un singur dormitor, cu o suprafața generoasă de aproape 10 metri pătrați, și o baie funcțională de 4,2 metri pătrați.

Livingul acestei case este spațios pentru dimensiunile totale ale construcției, având o suprafața de 13,2 metri pătrați. Bucataria este separată și ocupă 6,2 metri pătrați, oferind suficient spațiu pentru prepararea meselor zilnice. Deși nu exista o zonă dedicată pentru dining sau o cămară, organizarea interioarǎ este eficientǎ.

Pentru a construi aceast model de casǎ se recomandǎ un teren cu o suprafaţǎ minimǎ de 230 metri pǎtraţi. Dimensiunile minime necesare ale terenului sunt: lungimea de cel puţin 15 metri şi lǎţimea de cel puţin 14 metri. Aceste dimensiuni asigurǎ integrarea corespunzǎtoare a casei pe teren şi spaţiu adecvat în jurul construcţiei.

În ceea ce privește înaltimea casei, aceasta atinge 5,81 metri, permiţând ca profilul să se integreze bine în peisajul urban sau rural. Configuraţia camerelor include un hol practic la intrare cu o suprafaţa de 4,0 metri pǎtraţi care distribuie accesul către celelalte încaperi ale casei.

Suprafaţa acoperişului nu este specificată în detaliile iniţiale furnizate. Totuşi, designul acoperişului va fi aliniat proporţiilor casei şi va contribui la estetica generalǎ a construcţiei. Aceast model reprezintă soluţia ideală pentru cei care doresc un habitat modern şi funcţional fărā excese spaţiale.

Teren recomandat pentru Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 230mp sau 15 metri lungime și 14 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

ParterHol 4,0 m² | Living room 13,2 m² | Bucătărie 6,2 m² | Dormitor 9,9 m² | Baie 4,2 m²
Plan parter Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web