Caracteristici Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 37
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT526

Descriere Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă compactă este proiectată pentru eficiență și confort pe o suprafață utilă de 37 metri pătrați, cu o suprafață construită de 44 metri pătrați. Este un model cu regim de înălțime P (parter), ideal pentru cei care preferă locuințe fără etaje. Cu un singur dormitor și o baie, aceasta este perfect adaptată pentru cupluri sau persoane singure.

Interiorul este bine organizat, având un hol de 3,9 metri pătrați care deschide accesul către celelalte încăperi. Zona de zi combinată cu bucătăria măsoară 19,2 metri pătrați și nu include o zonă separată de dining. Lipsa unei camere tehnice sau a unei cămari sugerează un design orientat spre maximizarea spațiului disponibil.

Dormitorul oferă intimitate și confort pe o suprafața rezonabil pentru odihnă și relaxare. Baia adiacent dormitorului are 4 metri pătrați, suficient pentru necesitatile esențiale. În ciuda dimensiunii compacte a casei, livingul generos este punctul central al vieții de zi cu zi.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 15 metri lungime și lățime, totalizând cel puțin 230 metri pătrați. Aceasta permite amplasarea corespunzătoare a casei și menținerea distanțelor legale față de vecini. Acoperișul casei nu are specificată suprafaţa în detaliile primite.

În ceea ce privește aspectul exterior, casa atinge o înalţime maximă de 5,69 metri, integrându-se armonios în peisajele rezidenţiale fărâ prea multe niveluri. Designul simplu şi funcţional face din acest model o opţiune practică şi estetic plăcută pentru cei interesaţi să construiască pe loturi mai mici.

Teren recomandat pentru Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 230mp sau 15 metri lungime și 15 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

ParterHol 3,9 m² | Living room și bucătărie open-space 19,2 m² | Dormitor 1 Baie 4,0 m²
Plan parter Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 37 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web