Caracteristici Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 50
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT472

Descriere Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 50mp și o suprafață construită de 78mp este ideală pentru cei care caută un spațiu compact, dar bine organizat. Cu un regim de înălțime de parter (P), această locuință oferă confortul necesar unei familii mici sau unui cuplu. Dispune de un dormitor spațios, cu o suprafața de aproape 13mp, asigurând astfel un mediu intim și confortabil pentru odihnă.

Livingul casei, care include și zona de dining, se întinde pe o suprafața generoasă de 16,2mp. Acest spațiu deschis permite organizarea eficientă a zonei de zi și crează un mediu primitor pentru oaspeți. Bucataria separată ocupă 7mp și este suficient de mare pentru a gati confortabil. Baia are aproape 5mp, oferind funcționalitatea necesară într-un spatiu compact.

Casa dispune și de un garaj integrat cu o suprafaţa considerabilă de 18,2mp, perfect pentru parcare sau depozitare. Suprafaţa acoperişului nu este specificată, însă înalţimea totală a casei este de 6,3m. Terenul recomandat pentru construcţie trebuie să fie cel puţin de 230mp, cu dimensiuni minime ale terenului fiind stabilite la 15m lungime şi 17m lăţime.

Configuraţia interna a casei include un vestibul practic de 4,4m² la intrare şi un hol central de 4,7m² ce facilitează accesul către toate camerele. Deși nu exista o camerǎ dedicată ca despensǎ sau cămarǎ, spaţiile disponibile sunt optimizate pentru depozitare inteligentǎ şi funcţionalitate maximǎ în cadrul locuinţei.

Teren recomandat pentru Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 230mp sau 15 metri lungime și 17 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

ParterVestibul 4,4 m² | Hol 4,7 m² | Bucătărie 7,0 m² | Living room și dining 16,2 m² | Dormitor 12,9 m² | Baie 4,9 m² | Garaj 18,2 m²
Plan parter Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 50 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web