Caracteristici Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 53
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT105

Descriere Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă are o suprafață utilă de 53mp și o suprafață construită de 64mp, fiind proiectată pe un singur nivel (regim de înălțime P). Include un dormitor confortabil de 10,3mp și o baie practică de 4,0mp. Nu dispune de zonă dedicată pentru dining sau cămară, optimizând astfel spațiul disponibil.

Livingul acestei locuințe este spațios, având o suprafață de aproape 20mp (19,8mp), ideal pentru relaxare și activități cotidiene. În plus, există un birou de 7,5mp care poate servi ca spațiu de lucru sau poate fi transformat într-o cameră suplimentară.

Pentru a construi aceast model de casă se recomandă un teren cu o suprafața minim necesară de 290mp. Dimensiunile minime ale terenului ar trebui să fie de 17m lungime și lățime, asigurând astfel spațiul necesar pentru construcție și curte.

Acoperișul casei are o suprafața generoasă de 105mp și contribuie la estetica exterioară a construcției. În ceea ce privește înaltimea casei, aceasta msoară modest 3,96m, integrându-se armonios în peisajul rezidenţial.

Configuraţia internă a casei este bine gândită pentru a maximiza funcţionalitatea fiecărui metru pătrat. Vestibulul oferă un spaţiu primitor la intrare cu o suprafaţă de 2,3m². Bucătăria este compactă şi eficient organizată pe o suprafaţa de 7,3m². Holul central facilitează accesul la toate camerele având doar 2,4m².

Teren recomandat pentru Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 290mp sau 17 metri lungime și 17 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

ParterVestibul 2,3 m² | Bucătărie 7,3 m² | Living room 19,8 m² | Hol 2,4 m² | Birou 7,5 m² | Baie 4,0 m² | Dormitor 10,3 m²
Plan parter Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 53 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web