Caracteristici Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 51
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT113

Descriere Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă cu o suprafață utilă de 51mp și o suprafață construită de 61mp este proiectată pentru un regim de înălțime P (parter). Dispune de un dormitor confortabil cu o suprafață de 11,1mp și o baie practică de 3,5mp. Deși nu include o zonă dedicată pentru dining și nici o cămară, spațiul este optimizat pentru a oferi funcționalitate.

Livingul generos, care include și bucătăria, se întinde pe 23,4mp, creând un spațiu deschis ideal pentru activități cotidiene. În plus, casa are un birou de 7,2mp care poate servi ca spațiu de lucru sau studiu. Vestibulul casei măsoară 3,3mp iar holul adaugă încă 2,7mp la planul casei.

Pentru aceast model se recomandă un teren cu dimensiuni minime de 17m lungime și 16m lățime, totalizând cel puțin 290mp. Acest lucru asigură spațiul necesar atât pentru construcție cât și pentru amenajarea exterioară. Suprafața acoperișului casei este calculată la aproximativ 70mp.

În ceea ce privește înaltimea totala a construcţiei, aceasta atinge 5,55m. Design-ul exterior al casei trebuie să fie în armonie cu dimensiunile acoperișului și înaltimea generala a structurii. Configuraţia interna a fost gândit să maximizeze utilizarea fiecărui metru pătrat disponibil.

Teren recomandat pentru Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 290mp sau 17 metri lungime și 16 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

ParterVestibul 3,3 m² | Hol 2,7 m² | Birou 7,2 m² | Baie 3,5 m² | Dormitor 11,1 m² | Living room și bucătărie open-space 23,4 m²
Plan parter Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 51 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Website și SEO de CELSO Web