Caracteristici Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

 • 1
  nivel
 • 52
  mp utili
 • 1
  dorm.
 • 1
  baie
PROIECT102

Descriere Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

Această casă cu un regim de înălțime de parter (P) are o suprafață utilă de 52mp și o suprafață construită de 62mp. Este ideală pentru un teren cu dimensiuni minime de 18m lungime și 20m lățime, având nevoie de un teren recomandat pentru construcție de aproximativ 320mp. Acoperișul casei ocupă o suprafață de 111mp, iar înălțimea totală a structurii este de 3,98m.

Configurația interioară este bine gândită pentru confortul locuitorilor. La intrare, există un vestibul practic de 2,2m² care duce spre principalele zone ale casei. Bucătăria este compacta dar funcționala cu o suprafața de 7,2m². Living room-ul este spațiul central al casei, oferind un ambient plăcut pe o suprafața generoasă de 19,5m².

Dormitorul principal măsoară 10,1m² și oferă intimitate necesară odihnei. Baia are o dimensiune eficienta de 3,7m² și include toate facilitatile esențiale. Biroul adaugat în planificare pe o suprafata de 7,3m² asigură un spaţiu dedicat muncii sau studiului. Holul casei conectează camerele între ele pe o suprafata utila de 2,8m².

În concluzie, aceast model oferă un echilibru între spațiile deschise și cele private într-un format compact și eficient. Fărâ zonă dedicată diningului sau cameră separată pentru alimente (camara), design-ul se concentrează pe maximizarea spațiilor vii prin simplificarea funcțiunilor secundare ale locuinţei.

Teren recomandat pentru Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

Minim 320mp sau 18 metri lungime și 20 metri lățime.

Plan amplasament Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

Planimetrie Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

ParterVestibul 2,2 m² | Bucătărie 7,2 m² | Living room 19,5 m² | Dormitor 10,1 m² | Baie 3,7 m² | Birou 7,3 m² | Hol 2,8 m²
Plan parter Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

Cost estimativ construcție Casă parter 52 mp utili, un dormitor, o baie

Aflați costul estimativ al construcției în diferite scenarii. Pentru un calcul exact vă invităm să folosiți configuratorul de case:

Configurator case

Construcție la roșu

de la

Construcție la gri

de la

Construcție la cheie

de la

Alte modele similare

Preferați o casă deja construită?

Răsfoiți oferta completă de locuințe noi din București și Ilfov pe portalul nostru, eDezvoltator.ro.

Contact

Str. Turda Nr. 98, București 0745 844 973 [email protected]

© 2024 CASE BINE FACUTE SRL

Portal realizat de CELSO Web